Moni on jo siirtynyt uudempien pelien seuraan, mutta itse se kunnon Sims on Sims 2. Olen saanut innostuksen tähän peliin uudestaan ja haasteena aloitin sitten LC:n, kirjoitus on näin alukseen tönköhköä, mutta eiköhän se siitä!

1.jpg
Andreas Frigoris, blondi. Kaverin on määrä saada aikaan kymmenen sukupolvea. Yleensä LC:n aloittajat ovat naispuoleisia, mutta jokainen tietää, kuinka hemmetin vaikeaa on löytää hyvännäköinen mies sukua jatkamaan. Itsekin ajattelin tehdä muijan kantaäidiksi, mutta ei. Vaihtelu virkistää.

2.jpg
3.jpg

4.jpg
Luonteenpiirteet, mieltymykset ja inhokki. Elämäntavoite on toteuttamiskelpoinen, ei onneksi se, että pitäisi elikoita tuottaa liukuhihnalla. Koska ei.

5.jpg
Ja se, ah niin klassinen hökkeli, jossa kukaan selväjärkinen ei ikinä haluaisi asua. Mutta koska pointti on ottaa niin mahdottoman iso tontti, niin ei siinä luksuslukaalia rakennella.
6.jpg

Ja yritin sitä fyrkan lähdettä etsiä, mutta blondina saatiinkin suihkulähde. Andreaksen tuuri vaikuttaa olevan alusta asti erittäin hyvä.

7.jpg
Uusi tuttavuus oli yhtenä toiveena löytää, postipoikahan se ensimmäinen aina on. Miksi Andreas kertoo heti taikureista, sitä ei tiedetä. Postipojua ei sitten kiinnostanut yhtään.
8.jpg
Harmi sinäänsä, on meinaan aika jees näköinen kaveri.

9.jpg
Sitten tulee Titta Turhama, kertomaan puutarhahommista, josta peeaukinen ei voisi vähempää välittää. Törkeänä toimintana tyyppi tulee ja syö köyhän miehen safkat.

10.jpg

Rod Humble toi tietokoneen lahjaksi, jonka myin. Yleensä säilytän sen ja laitan käyttöön, mutta koska pätäkkää ei ollut, piti se myydä. Kämppää piti vähän päivittää ja sillä sai rakennettua vessaan seinän, koska ei kukaan halua tehdä tarpeitaan ilman yksityisyyttä. Ja tietty Turhaman kerpele meni sinne ensimmäiseksi.

Niin, ja koska en muista missä kohtaa töitä etsin, niin ei Andreas ihan huonon tuurin lähettiläs ollutkaan, sai työpaikan heti ravintola-alalta. Jee jee, kohta ollaan rikkaita.

11.jpg

Naapurien tuppautuminen tontille, tuo äijä on oikein komia, mutta en yhtään tiedä, onko se pelattava vai ei. Takana hyvin näpsäkkä muija, mutta siltä ilmeestä päätellen puuttuu muutama mutteri. Ajatteli edessä olevaa miestä ja no, tuskin siellä muuta liikkuikaan.

Andreakselle neiti ei lämmennyt, ei näemmä salskea blondi kelpaa eikä varmaan tulevaisuus vauvakoneena.

12.jpg

Tässäkin hyvin nätti daami, ei tosin sitä mitä etsin. Ehkä jollekin perijäpoijjaalle.

13.jpg

Hei hei Titta, mene pois. Kukaan ei pidä susta. Joo, ei se lähtenyt, jäi pelaamaan zombi-punapään kanssa footbagia.
14.jpg
Jutelkaa, jutelkaa niin maan kerpeleesti ja älä äijä sitten vaan ole pelattava. Jooko.

16.jpg

Toivottavasti ei, tahtoisin käyttää parittajapalvelua viimeisenä oljenkortena. Hyvin harvoin, jos koskaan, sieltä tulee mukiin menevän näköisiä kumppaneita, ja helposti siis menee rahat hukkaan.

17.jpg

... sitten klassiseen Stadiin ja oijoi, sieltä löytyi tuleva siitosori. (Luulin aluksi naiseksi. :_D) Käytössä mulla on siis lataus, jolla tulee muita nimiä, kuin tyyliin Aku Lohela. Myös käytössä defaultti face-templatit.
18.jpg

Hyperaktiivinen Andreas ja herkkupeppu tulevat sentään toimeen. Ah, tuleva järjestetty avioliitto vaikuttaisi tapahtuvan. Sitten joskus.

19.jpg

... tässä syy, miksi moni kiroaa naishahmolla pelaamista. Kaveri Herp Derp edustaa jäätävän suurta määrää geeniloton voittajista.
20.jpg
Tässä olisi ollut oikein näpsäkkä daami, mutta kun eiii... Nirsouteni varmaan kostautuu vielä.
21.jpg

Tätä kaveria moni etsii, ainakin itse parin muun hyvän townien ohella, jotka Yöelämää toi mukanaan. Andreas ja Herkkupeppu #2 eivät tulleet toimeen, tämä tyyppi työnsi sormeaankin korvaansa. Mikä herrasmies. Ja mikä ihme tuo etunimi on. :DD


22.jpg
Geeniloton voittaja #2. Oi beibe noita Pinokkio-geenejä. Menisi Viroon.

24.jpg
Tutustuinpa tähänkin, tulivat toimeen, mutta en usko että tällä matamilla tulee olemaan minkäänlaista käyttöä tässä suvussa. Huomatkaa kasvonpiirteet - ei siis jatkoon. Hyvin useinhan nenät periytyy aivan hirveinä. Sitä tässä yritetäänkin vältellä.

25.jpg

Leijuva Kreivi.

Daamia, aka rahasampoa, ei tällä erää löytynyt. Mukavuus ja energia huusi hoosiannaa, joten ukko kotia nukkumaan. Kyllä se rikas ja nätti nainen vielä löytyy. Vaikka väkisin.

Tuleeko rikkautta (ja rakkautta) ja lapsia, jotka eivät näytä Frankensteinin hirviöiltä? Sen näemme pian!